Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

Sugestiile cele mai alese - Preconceptia
;


Daca te-ai decis sa ai un copil afla care sunt testele si procedurile pe care trebuie sa le urmezi pentru o sarcina perfecta. Incercam ca aici, sa gasi informatie, spatiu, emotie, si consiliere pentru evenimentele ce marcheaza fertilitatea, preconceptia, sarcina, nasterea. Nu ne bazam doar pe propriile cunoastinte de accea avti acces chiar si la sfatul specialistului.

Cateva intrebati la care poate cauti un raspuns:

01. Ce este fecundatia si cum se realizeaza ovulatia?
02. Cum puteti sti cand se produce ovulatia?
03. Ce sa fac daca inca nu stiu daca sunt gravida?
04. Care sunt semnele clinice care ma conving ca sunt insarcinata?
05. Este posibila influentarea hazardului si alegerea sexului copilului?
06. Cum ar trebui sa tratez starile de indispozitii, furnicaturi, crampe, senzatii dureroase in abdomen?

Daca sunteti hotarati ca si cuplu sa aduceti pe lume un copil, asta implica o mare responsabilitate si de accea pretinde si din partea mamei si al tatalui unlele restrictii legate de mancare, bautura, fumat, etc. Cateva din acestea le puteti gasi aici.

Poate te-ai intrebat : Ca sa nu ramin insarcinata, respect cu strictete metoda calendarului. Dar daca ciclul imi intirzie uneori, cum sa stau linistita?

- Tratamente - Planning familial
- Cauzele sterilitatii
- Diferite tipuri de fertilizari

Ce se poate spune despre infertilitate?
Infertilitatea este o criza in viata dvs. si va afecteaza toate laturile vietii, asa ca este normal sa va simtiti demoralizati, fapt care va poate afecata respectul de sine si propria imagine. Dar trebuie sa treceti peste criza si sa renuntati la o parte din visele initiale, invatand ca exista o gama larga de alte optiuni si alti oameni care se confrunta cu aceleasi probleme. Ar putea fi de ajutor o terapie sexuala a cuplului (sursa: www.esanatos.com).

Infertilitatea masculina
Fumatul si infertilitatea
Infertilitatea: testari si tratament


Am ramas insarcinata fara sa vreau
Planningul familial si contraceptia reprezinta consilierea unor persoane inclusiv a cuplului, in ceea ce priveste ajutarea acestora sa-si identifice nevoile legate de sanatatea reproducerii, in a-si planifica sarcinile in anumite momente dorite din viata, in a-i ajuta sa aleaga metoda cea mai protrivita in ceea ce priveste contraceptia; acest domeniu includea si consilierea in timpul sarcinii, precum si consilierea cu privire la evitarea bolilor cu transmitere sexuala (BTS).

Politica de confidentialitate

Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact