Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

viitoarea mama - sarcina in luna a doua - >Luna a 2-a de sarcinaCea de-a doua luna de viata care incepe pentru copilul dumneavoastra va fi caracterizata printr-o accelerare a cresterii lui, deoarece vom asista, in patru saptamani, la marirea lui de la 5 mm la inceput, la mai mult de 3 cm la sfarsit.
Procesul de organogeneza deja amorsat isi va continua neabatut programul: toate organele embrionului vor intra in functiunein timpul acestor patru saptamani. In fiecare saptamana veti descoperi noile minuni pe care le realizeaza. I se dezvolta bratele si picioarele; i se formeaza fata cu gura, ochii si urechile. Mica fiinta n-are astampar, in fiecare clipa, zi si noapte, apar celule noi care se asambleaza in structuri noi. Viata se grabeste. La sfarsitul acestei a 2-a luni, viitorul dumneavoastra copil va semana intr-adevar cu o fiinta umana.
Ganditi-va fara incetare la privilegiul pe care il aveti: sunteti pe cale sa fauriti o noua viata. I4g996ic65hsb

Politica de confidentialitate

Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact