Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

viitoarea mama - sarcina si probleme de sarcina - sfaturi si indrumari de calitate - >COPILASUL IN A 34-A SAPTAMANA DE LA FECUNDAREBebelusul dumneavoastra incepe sa devina dolofan!
v6k8410vx63ziz
Lungimea lui este de 29 cm de la cap la coccis si de 43 cm de la cap la picioare. Greutatea lui este de 2,200 kg! Capul bebelusului are acum diametrul de circa 9 cm.
Bebelusul are acum contururi rotunjite si fata intinsa. Cea mai mare parte a ridurilor au disparut pe masura ce straturile de grasime s-au depozitat sub piele.
Daca este fata, ovarele inca n-au coborat in abdomen. Ele vor migra abia dupa nastere.
In cursul dezvoltarii, pot surveni defecte minore, vizibile la nastere. De exemplu o pata, sau o alunita careia i se spune "semn din nastere". In realitate nu au nici o legatura cu mecanismul nasterii si nu rezulta dintr-un traumatism, sau vreo pofta nesatisfacuta a viitoarei mame, asa cum gresit le atribuie uneori credinta populara.


Semnul din nastere nu este o tumoare si cresterea lui se realizeaza aproape cu aceeasi viteza cu a tesuturilor care il inconjoara. Poate fi atinsa orice parte a trupului, dar cel mai adesea apar pe pielea fetei, capului sau gatului.
Unele semne persista toata viata, altele regreseaza mult si chiar dispar in timpul copilariei. Se poate utiliza cu succes laserul pentru inlaturarea lor.

Politica de confidentialitate

Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact