Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

viitoarea mama - sarcina si probleme de sarcina - sfaturi si indrumari de calitate - > Mama - impartasiti bucuriile sarcinii

In acest moment al sarcinii, nu trebuie confundata anemia adevarata cu anemia aparenta. Plasma sanguina a mamei creste cantitativ mai repede decat se formeaza globulele rosii si, in consecinta, este diluata, dand impresia unei lipse de globule. Incepand din acest moment si pana la sfarsitul sarcinii, producerea de globule rosii se accelereaza pentru a reface echilibrul cantitativ plasma-globule.

- beti mult, ca sa alimentati volumul sanguin sporit g2n9813go54bte

- consumati alimente bogate in fier, necesare producerii de globule rosii.Impartasiti bucuriile sarcinii
Cea mai mare parte a femeilor impart bucuros experienta lor cu tatal viitorului copil. In momentele de oboseala si angoasa, de indoieli sau neliniste, ele se simt bucuroase ca au cu cine sa vorbeasca, au in el un sprijin moral si adesea material pentru problemele cotidiene.


Ma adresez acum tie, viitoare mama, care nu ai sot sau alt partener. Nu trebuie sa ramai singura din aceasta cauza. Ca orice femeie insarcinata, si poate mai mult decat celelalte, ai nevoie sa fii ascultata, sustinuta in momentele dificile din cursul sarcinii. Daca n-ai familie sau prieteni de care sa te apropii, exista totusi organisme oficiale care te pot ajuta material, te pot sfatui si informa pentru a face fata oricarei situatii.
Astfel, exista centrele de planificare familiala, ce s-au deschis in aproape toate orasele mari.

Politica de confidentialitate

Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact