Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

viitoarea mama - sarcina si probleme de sarcina - sfaturi si indrumari de calitate - >COPILUL IN A 28-A SAPTAMANA DE LA FECUNDARE


s6e264sm77mtb

Simtiti aceasta usoara tresarire? Este bebelusul care sughite!


Lungimea lui este de 23 cm de la cap la coccis si de 35 cm de la cap la picioare. Greutatea lui este de 1,150 kg. Capul bebelusului are acum diametrul de circa 7,8 cm.
S-a mai depus ceva grasime sub pielea lui, ceea ce ii da un aspect mai putin "botit". Intregul corp incepe sa se implineasca putin.
Daca este baiat, testiculele lui au coborat pana in abdomen.


Nu mai face miscari respiratorii dezordonate. Ele sunt acum ritmice, coordonate. Devin mai rare si apar in general in cursul perioadelor de activitate a pleoapelor, asociate si ele cu starea de somn sau de veghe.
Incepe sa functioneze autoreglarea temperaturii interne.
Fatul traieste acum in interiorul "camarutei" lui, in mod autonom. El nu este cu totul rupt de lumea exterioara: aude sunete, voci si simte intr-un mod mai subtil propriile dumneavoastra emotii.

Politica de confidentialitate

Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact