Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

viitoarea mama - prima saptamana de sarcina - >Prima luna - importanta
Aceasta prima luna de sarcina este o perioada-cheie in viata dumneavoastra. La fel ca in fiecare luna, pe suprafata unuia dintre ovare va aparea o mica celula. Dar de aceasta data totul va fi diferit, deoarece ea va fi fecundata! Din aceasta clipa nu veti mai fi niciodata aceeasi. Incepe un proces incomparabil: sunteti pe cale sa deveniti mama. g3p6715gd32gyb
Inca de la inceput, cu rapiditate, corpul vi se transforma. Imperceptibil, in profunzime. Absenta ciclului marcheaza transformarea. Functionarea ciclica a organismului dumneavoastra devine conti­nua, dirijata in intregime spre o singura finalitate: crearea unei noi fiinte.
Schimbarile ce au loc in corpul dumneavoastra sunt in stransa legatura cu hormonii gestatiei. Eliberati in cantitate mare, ei sunt cauza directa a greturilor si diverselor neplaceri bine cunoscute ale femeilor insarcinate.
Nu va lasati deprimata. Acceptati aceste mici necazuri in cunos­tinta de cauza, pastrand in minte mereu treaz gandul obiectivului final: copilul dumneavoastra. Urmariti-i progresele uimitoare din aceasta prima luna: cum dintr-o simpla celula, va deveni o mica fiinta de doar cativa milimetri, dar cu o inima care bate. Istoria bebelusului dumneavoastra este atat de pasionanta, incat va va face sa uitati toate micile neplaceri.

Politica de confidentialitate

Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact