Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

pentru tarare - Cursa inotatorilor, portita de scapareCURSA INOTATORILOR
Coipiii sunt impartiti in doua echipe, egale ca numar, asezate pe siruri. Inaintea fiecarei echipe se plaseaza cite o banca de gimnastica.
La semnalul educatoarei de incepere a cursei, primii din fiecare echipa se culca pe spate pe banca, apucind cu mii-nile de marginile laterale ale acesteia si aluneca prin tractiuni, rotind bratele prin inainte inapoi, continuind alunecarea pana la capatul bancii. cand ajung la capat se ridica si alearga la coada sirurilor s.a.m.d.
Cistiga echipa care a terminat prima.


PORTITA DE SCAPARE
Toti capiii sunt asezati in formatie de cerc, in stind departat, iar 2 dintre ei stau in afara cercului si reprezinta ,,urmaritul" si „urmaritorul".
La semnalul de incepere a jocului dat de educatoare, cei 2 alearga prin interiorul cercului. „Urmaritul", ca sa scape de „urmaritor", trebuie sa intre printre picioarele unui copil din cerc si sa se aseze in fata lui, iar acesta, la rindul sau, trebuie sa alerge pentru a nu fi prins, continuind jocul. In cazul in care „urmaritul" este prins se schimba rolurile ; daca nu este prins, jocul continua si, dupa un anumit timp, cei 2 sunt schimbati cu alti copii din cerc.
Politica de confidentialitate
Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact