Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

jocuri si activitati distratctive pentru copii de pana la 5 ani - >Aceasta incepe cu...


Spuneti copilului o silaba, iar jocul consta in gasirea, de catre fiecare pe rand, a unui cuvant care sa inceapa cu aceasta silaba. Cuvantul trebuie gasit in cat mai scurt timp; primul care nu mai are idei, pierde.
Varianta: spuneti copilului o silaba si cautati cat mai multe cuvinte care incep cu aceasta silaba, cuvinte pe care le numarati unul cate unul (interzicand repetitiile). Cand nu mai are idei, el este cel care trebuie sa propuna o noua silaba... Iar dumneavoastra trebuie sa-i doborati recordul. Bineinteles, il veti ajuta sa numere cuvintele spuse de dumneavoastra si i le veti explica pe cele pe care nu le cunoaste.
o6z8624ok53viys="nav_td2" onmouseover="this.style.borderLeftColor='#FD5E00';this.style.color='#FD5E00'" onmouseout="this.style.borderLeftColor='#B6CD01';this.style.color='#000000'" onclick="window.location='Am-fost-la-piata-BM-COM.php'"> "am fost la piata..."
Politica de confidentialitate

Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact