Copilasul.com - locul unde Spiderman - omul paianjen 2 devine realitate - portalul parintilor - mamici si tatici
Si mie imi place Spiderman - omul paianjen 2 - cele mai frumoase desene animate si planse / fise de / pentru colorat / desenat
 
Navigare Spiderman - omul paianjen 2

Spiderman - omul paianjen 2 cele mai alese desene animate
Spiderman - omul paianjen 2 - desene animate - planse de colorat


Eroi de banda desenata

O banda desenata din anii ’50 s-a transformat intr-un film de succes. Spiderman 2 este o poveste cu actiune si romantism care ar putea incasa peste un miliard de dolari.

Spiderman revine sa salveze lumea, desi nu mai voia si nu mai avea chef sa aiba atatea responsabilitati. Dar peste toate, un nebun - frumos de altfel si talentat peste masura, Alfred Molina- nu mai are chef de lucruri frumoase si, practic, il provoaca pe Omul- paianjen sa se infrunte cu el. Bietul Spiderman este nevoit sa se intoarca la cosul de gunoi - care, culmea, n-a fost golit - sa-si recupereze costumul, cu tot cu efectele speciale, si sa o ia de la capat. Cine stie, daca n-ar fi fost Mary Jane (Kristen Dunst) poate ca efortul n-ar fi meritat.     

In Spiderman 2 actiunea devine mai trepidanta, pentru ca exploziile, catararile, surprizele sunt mai energice si mai spectaculoase. Nebunia doctorului Octavius (cu prenumele Otto, care duce cu gandul la odiosul dr. Mengele) il face sa inventeze o fuziune energetica cu organismul uman. Reuseste si se transforma in multitentacularul Doc Ock, cam rau baiatul asta.

Acum, ramane de vazut: poti sa mergi la film sa te minunezi de cuceririle stiintei in domeniul cinematografic sau poti sa te duci si sa te amuzi, caci multe dintre secvente sunt de domeniul hilarului.

Preconceptia
Sarcina
Nasterea
Copilul sugar - bebelusul
Copilasul 1 - 2 ani
Copilasul 2 - 3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Copilul 6 - 11 ani
Adolescenta


Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact