Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

cresterea copilului prin sfaturi practice - viata in societate - prietenii, colegii, fratii - >PRIETENII
  Spre varsta de doi ani, invitati acasa, din cand in cand, un alt copil cu care sa se joace.
  Nu-I obligati pe copilul dumneavoastra sa-i dea toate jucariile, darintrebati-l ce jucarie vrea sa-i dea. Daca si celalalt copil vine cu jucarii, vor putea face schimb, ceea ce e totdeauna mai usor. m5g456mk66sdg   Daca obisnuiti sa-i cereti copilului sa aranjeze jucariilecand nu mai are nevoie de ele, aveti grija ca prietenul sa-l ajute sa le aranjeze, inainte de a pleca.

  Stabiliti o regula stricta: nu au voie sa se muste, nu au voie sa se bata, nu au voie sa-si faca rau. "Muscati din mancare, nu din oameni. Doar animalele musca, nu si oamenii."

  Copiii foarte mici pot lega prietenii foarte puternice, la cresa sau in alta parte. Respectati-le. Unele dureaza toata viata.

  Invatati-l pe copil notiunile legate de deosebirile dintre oameni. Gasiti-i prieteni de rase diferite. Aratati-i fotografii ale unor copii care traiesc diferit fata de el.

Politica de confidentialitate

Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact