Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

cresterea copilului prin sfaturi practice - problemele de asistenta medicala si sanatate - >Rinofaringitele


t6j719tb29hvi
  Pentru a ameliora problemele legate de bronhii, de tuse sau de rinita, procedati in modul urmator. Fierbeti frunze de eucalipt intr-o cantitate buna de apa si lasati vaporii sa se raspandeasca in toate camerele casei. Atat parfumul cat si umiditatea il vor usura pe micutul dumneavoastra bolnav.

In cazul in care congestia nazala este serioasa, puteti ameliora starea copilului lasandu-l sa se joace in apa calda, dupa ce ati umplut baia cu vapori de apa. Aceasta va usura trecerea aerului prin sistemul sau respirator si va produce, in acelasi timp, oboseala propice somnului.
   Este deranjant sa ai nasul infundat cand dormi. Inaltati salteluta copilului dumneavoastra la nivelul capului, folosind o cuvertura impaturita, introdusa sub saltea, spre exemplu. Aceasta il va ajuta sa respire mai bine in somn.
  O solutie calduta de apa sarata (sau de ser fiziologic) introdusa in nas cu ajutorul unei seringi ajuta la inlaturarea mucozitatilor.

Politica de confidentialitate
Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact