Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

cresterea copilului prin sfaturi practice - problemele de asistenta medicala si sanatate - >BOLILE


  Carnetul de sanatate al copilului va fi mai dragut (si mai usor de identificat in cazul in care aveti mai multi copii) daca lipiti fotografia copilului pe coperta.
  Va fi mai solid sl mai rezistent daca il acoperiti cu o folie transparenta de plastic adeziv.
Este posibil sa faceti mai placuta viata micutului dumneavoastra bolnav care sta la pat si sa o simplificati pe a dumneavoastra, folosind urmatoarele idei: y3g686yb89pls
   Pastrati mereu intr-un dulap o "cutie pentru cei bolnavi". Este vorba despre o cutie de pantofi sau de o cutie mare metalica de la biscuiti, in care ati pus hartie, o carte de colorat, creioane, abtibilduri, carti de joc, zaruri, o cartulie, jucarioare etc. O veti pastra pentru acest gen de evenimente.
Copilul dumneavoastra are varicelal Decorati o cutie de pantofi cu bobite din pasla rosie...

  Dati copilului un clopotel sau o fluierice, ca sa va poata chema fara sa fie nevoie sa va strige.
  Lasati-i la indemana, dupa caz, o cutie de batiste din hartie, un lighean (in cazul in care vomeaza), o oala, o olita etc.
  Puneti-i o tava mare pe genunchi: va putea astfel sa deseneze sau sa coloreze.
  Este mai usor sa bea cand sta in pat, daca aveti un pahar de metal cu un capac prevazut cu un orificiu, in care se introduce un pai pliabil.
  Cereti copilului sa va dicteze o scrisoare pentru bunicii sai sau pentru nasa sa: asigurati-l ca va primi rapid un raspuns.

Politica de confidentialitate
Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact