Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

cresterea copilului prin sfaturi practice - probleme de securitate - >IN BUCATARIE Sl IN BAIE


  Nu lasati niciodata un copil mic nesupravegheat in baie, nici chiar pentru un timp foarte scurt.
  Acoperiti robinetele cu manusi de cauciuc, astfel incat copilul sa nu se lo­veasca si nici sa nu se arda. u7u5420uo23lzb
   Nu lasati aparate electrice in baie.
   Daca in baia dumneavoastra exista toaleta, puneti-i sistematic capacul.
 Instalati o bariera in jurul plitelor de la masina de gatit. in lipsa, faceti-va un obicei din a intoarce intotdeauna cozile oalelor spre interior. Gasiti un sistem astfel incat copilul sa nu poata atinge sau invarti singur butoanele de la masina de gatit.
  Verificati intotdeauna interiorul cuptorului inainte de a-l pune in functiune: copilul dumneavoastra ar fi putut strecura ceva in el. Invatati-l sa stea mereu la distanta de cuptor, indiferent daca este pornit sau nu.
   Nu uitati niciodata ca un copil se poate sufoca cu o aluna, o arahida, diverse boabe, seminte pentru aperitiv, o stafida, o floricica de porumb, o bomboana tare etc. Nu le lasati niciodata imprastiate si, in general, stati langa copil cand mananca.

Politica de confidentialitate
Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact