Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

mamele si taticii se intalnesc aici pentru sfaturi si experiente avute cu proprii copii - >SIROPURILE CALMANTE


Cererea parintilor de a obtine de la medic prescrierea unui medicament-miracol, care sa rezolve dintr-o data problemele cronice ale somnului copilului lor, este deseori urgenta. Din nefericire, un asemenea medicament nu exista.
Siropurile calmante mascheaza tulburarile, dar nu le rezolva deloc, pentru ca ele nu trateaza cauza. Prin actiunea lor, ele perturba derularea naturala a somnului. Mai mult, ele antreneaza uneori efecte negative, iar copilul se agita si mai mult, ca sa lupte impotriva somnului ce ii este impus.
Si, pentru ca siropurile sunt usor de intrebuintat, iar tulburarile de somn ii pun la grea incercare, parintii sunt tentati sa mareasca dozele zilnice: astfel, se instaleaza un obicei
f5v2421fn77hox nefast, de care va fi greu sa va debarasati si aie carui efecte pe termen indelungat nu le cunoasteti bine.
De ce sa nu folositi, mai degraba, puterea linistitoare a anumitor plante? Sub forma de ceai sau infuzie, puteti da copilului tei, portocal sau paducel. incercati, de asemenea: valeriana, flori de levantica, maghiran, seminte de marar, catina alba.


Singura solutie cu adevarat eficace consta insa in a intelege ce inseamna tulburare de somn si in a modifica ceea ce trebuie modificat in viata copilului.

Politica de confidentialitate

Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact