Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

Bebelusul in a sasea saptamana de viata - primele saptamani de viata ale copilului / bebelusului - >HAMAC SI PORT-BEBE


Cand este treaz, da dovada de mare curiozitate. Are placerea sa va insoteasca din incapere in incapere, sa va urmareasca cu ochii, sa va asculte vorbindu-i. Oferiti-i placerea aceasta, instalandu-l intr-un hamac mic (scaun pliant din panza pentru bebelusi). Este vorba despre un scaun jos si inclinat, format dintr-o panza supla, sustinuta de un schelet metalic. Dupa cateva zile de adaptare, se va simti in hamac in largul lui si va avea si mai mult impresia ca participa la viata de familie.
Atentie la hamacul prins la inaltime, care ar putea sa cada! e8n3313ey58suk
Port-bebe-ul ventral, dotat cu un sprijinitor de cap, va permite sa-l purtati cu dumneavoastra, avand astfel mainile libere. Refugiat la pieptul dumneavoastra, se simte in general minunat, pentru ca regaseste senzatiile uitate ale mersului si zgomotul inimii dumneavoastra si isi poate petrece acolo ore linistitoare. Are colici? Nu poate adormi? Purtati-I in port-bebe si, asemenea unei mame-cangur, vedeti-va de treburi. Iesiti sa faceti cumparaturi? Se va simti mai bine acolo, la caldura, sub paltonul dumneavoastra decat singur in landoul rigid. Sa nu va faceti probleme pentru vertebrele lui sau pentru forma spatelui lui: bebelusii africani, purtati inca de la nastere in spate, nu devin oare niste formidabili atleti?

Gasiti ca e prea greu pentru plimbarile lungi? incredintati port-bebe-ul cu bebelusul tatalui sau...

Politica de confidentialitate

Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact