Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

baietii in primul de viata - primul an de viata ale baietilor - >PRO SAU CONTRA INCALTAMINTEI

j8l2511jn94lfp
Odinioara, obiceiul era ca toti copilasii sa poarte incaltaminte inalta, care sa sustina bine calcaiele si bolta plantara. Se poate ca mama dumneavoastra, in momentul in care a vazut ca bebelusul dumneavoastra se ridica in picioare in tarcul lui, sa va fi sfatuit sa-i cumparati incaltaminte.
In realitate, nu este o urgenta. Daca incaltamintea se dovedeste utila pentru ca bebelusul sa iasa afara, in casa nu-si gaseste deloc justificarea. Chiar daca copilul dumneavoastra va incepe sa mearga, veti putea sa-l lasati fara teama cu picioarele goale pe mocheta. Este un mod de a simti bine podeaua sub picioare si un excelent mijloc de a-si dezvolta muschii inca inexistenti ai boitei plantare..


ATENTIE!
Nu-I lasati sa mearga in sosete daca podeaua este acoperita cu ceva alunecos! O idee buna consta in a coase pe partea de jos a sosetelor talpi antiderapante (poate veti gasi de vanzare, la un pret rezonabil).
ATENTIE!
Cand veti cumpara incaltaminte, faceti-o cu grija si in prezenta copilului (chiar daca are oroare de acest lucru!), ca sa va asigurati ca ea ii sustine bine glezna, este confortabila si nu-l jeneaza.
> O IDEE
Vara, lasati-l sa mearga cu picioarele goale pe nisip: este excelent pentru musculatura.

Politica de confidentialitate

Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact