Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

fetitele in primul de viata - primul an de viata ale fetitelor - >UN BEBELUS NORMAL...


... ca al dumneavoastra, de exemplu. Adica, nu un bebelus mediu, ceea ce nu vrea sa spuna nimic, ci un bebelus diferit de toti ceilalti, cu caracteristicile lui proprii.
Poate in urma cu un an ati visat sa aveti un bebelus ca in revista, o imagine adorabila, rozalie si tandra. Un copil ideal, pe care sa nu-l vedeti niciodata racit, niciodata bombanind, in visul dumneavoastra, copilul era totodata independent, dar sociabil, dinamic, insa si calm, precoce, echilibrat, dornic sa se joace cu dumneavoastra, dar de acord sa mearga sa se culce, savurand cu placere felurile dumneavoastra de mancare, capabil sa-si ocupe singur timpul si care sa poata fi dus peste tot. g9n1213gu99lmb
Pe cand, al dumneavoastra... Refuza sa se culce, nu adoarme decat in patul lui, refuza morcovii, se agata de fustele dumneavoastra, se enerveaza daca-l contraziceti si face otita dupa otita. Un bebelus normal, ce mai... Un bebelus in general sanatos, crescand normal, activ si curios, placandu-i sa rada si dand impresia ca este mai degraba fericit. Un bebelus cu probleme obisnuite, dar fara mari nelinisti.


In cursul sarcinii si poate in timpul anilor care au precedat-o, ati visat copilul. Un copil ideal. Cel care este aici, astazi, este un altul, foarte real. Fiecare parinte trebuie sa renunte intr-o zi la visul sau, ca sa-l poata iubi pe deplin pe cel care s-a nascut si care creste ca un copil normal, dar unic.

Politica de confidentialitate

Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact