Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

Bebelusul in a treia saptamana de viata - primele saptamani de viata ale copilului / bebelusului - > 


SUPTUL:INSTALATI-VA CONFORTABIL


Fie ca-l alaptati sau ca-i dati biberonul, important este sa va instalati confortabil. Bebelusului i se transmite tonusul muscular al celei care-l tine in brate, iar lucrul acesta nu ramane, cu siguranta, fara rasunet asupra apetitului sau.
Cea mai buna pozitie este sezand intr-un fotoliu, sprijinindu-va bratul care sustine capul bebelusului. Atata timp cat copilul este foarte mic, este mai putin obositor daca-l puneti pe o perna plasata pe genunchii celui sau celei care il hraneste, ca sa-l ridicati la o inaltime potrivita. v5q1416vi47kre
Daca mama alapteaza culcata, ea se poate intinde pe o parte, partea de sus a corpului fiind ridicata pe perna, si sa intinda bebelusul langa ea. Nu este recomandabil ca bebelusul sa fie alimentat intr-o pozitie perfect orizontala. Dupa catva timp, fiecare mama va sti din instinct sa gaseasca pozitia in care se simte cel mai bine.
In fine, unul dintre elementele de confort ale bebelusului consta in a nu-l intrerupe sau deranja in cursul suptului. In aceste momente, decuplati telefonul si soneria.

Politica de confidentialitate

Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact