Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

Bebelusul in a dua luna de viata - primele luni de viata ale copilului / bebelusului - >CURIOZITATEA


Bebelusul creste. Petrece mai putin timp dormind si mai mult timp privind in jurul lui. Ii place sa va urmareasca deplasarea din incapere in incapere, dar ii place si sa fie plimbat si sa descopere placerile strazii. Adaptarea lui la ritmul normal de viata este mai buna: puteti prevedea orele sale de masa si orele in care sta treaz.
Daca nu ati facut-o inca, este momentul sa-l instalati in hamacul lui. Puteti, de asemenea, sa folositi un scaun rigid, cu spatar mobil, care sa fie pus pe podea. La inceput, il veti pune intr-o pozitie aproape orizontala, dar, foarte repede, il puteti aseza intr-o pozitie mai inclinata. La inceput, nu-l veti lasa decat vreo zece minute in scaun. Dupa reactiile lui, veti putea mari timpul de sedere. Daca are tendinta sa alunece, nu uitati sa-l inhamati (cu hamul care trece printre picioare si care-l va tine). Puteti, de asemenea, sa-l asigurati, punand langa el o pernita ca sa nu alunece.


Cand folositi landoul ca sa-l duceti la plimbare, este de asemenea necesar sa ridicati bebelusul in asa fel incat sa poata vedea ce se intampla in jurul lui. In caz contrar, culcat pe burta si cu capul ascuns in fundul landoului, plimbarea isi pierde pentru copil mult din interesul ei.

Politica de confidentialitate

Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact