Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

Animalele pe care le tineti in casa, in curte de companie, domestice sau salbatice. Animale de jungla sau fioroase. - Rasul
Animale Rasul modul de viata si caracteristicile lui animal .com .ro


Acest formidabil catarator cu vederea patrunzatoare traieste la fel de bine in paduri, cat si la ses si in munti

El seamana cu o pisica mare; dar urechile sale se termina in mod caracteristic cu un smoc din peri negri si aspri si, evident, dintii sunt mult mai puternici decat ai pisicii!

Este un animal prudent si rabdator care vaneaza noaptea. Prada sa este alcatuita din soareci de camp, caprioare, capre negre, sconcsi si, cateodata, oi.

Este solitar si nu traieste in cuplu decat in perioada de imperechere. Si aceasta doar pentru scurt timp, caci femela isi educa apoi singura cei 2 pana la 6 pui nascuti din aceasta impreunare.

Tinerii rasi isi parasesc mama in jurul varstei de 10 luni si pot trai intre 15 si-l7 ani. Inamicii rasului sunt puma, lupul... si omul, care il vaneaza pentru blana sa placuta si matasoasa.

Rasul alte poze si imagini
Poze Rasul Imagini colorate Rasul

Politica de confidentialitate

Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact