Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

Animalele pe care le tineti in casa, in curte de companie, domestice sau salbatice. Animale de jungla sau fioroase. - Cucveaua
Animale Cucveaua modul de viata si caracteristicile lui animal .com .ro


E la fel ca si ruda sa, bufnita, cucuveaua este o pasare rapitoare nocturna (ea iSISf este activa si vaneaza noaptea). In schimb, are un aer mai putin sever decat aceasta, poate pentru ca este toata numai rotunjimi: capul sau este rotund, ochii sunt rotunzi si mari, aripile sunt rotunjite.

Cucuveaua cuibareste in arbori scorbu-rosi sau in cavitati, poate veni chiar sa locuiasca in hambarul tau daca gaseste o intrare in acoperis. Penele ei sunt suple si ii permit sa zboare fara zgomot.

Ea mananca mici rozatoare, cateodata pasari mici, broaste, melci si mai cu seama insecte. Prinde intotdeauna prada la sol. Atunci cand termina de digerat mancarea, arunca afara prin cioc partile necomestibile sub forma unor mici cocoloase.


Cucveaua alte poze si imagini
Poze cu CucveauaPolitica de confidentialitate

Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact