Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos
Navigare aproape doi ani
Preconceptia
Sarcina
Nasterea
Copilul sugar - bebelusul
Copilasul 1 - 2 ani
Copilasul 2 - 3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Copilul 6 - 11 ani
Adolescenta

Animalele pe care le tineti in casa, in curte de companie, domestice sau salbatice. Animale de jungla sau fioroase. - Hamsterul


Animale Hamsterul modul de viata si caracteristicile lui animal .com .ro


Hamsterul este un animal nocturn si foarte activ care traieste 2 sau 3 ani. Pentru ca este omnivor, poti sa-l hranesti foarte usor!

In plus, ca sa-ti aduci unul la tine acasa, iti ajunge o cusca in care sa-l adapostesti, un biberon vertical din care sa bea apa, o roata ca sa se joace, rumegus pentru un asternut si putin bumbac sau material textil din care sa-si faca un cuib moale.

Hamsterul este capabil sa se reproduca de la varsta de 2 luni; sezonul de imperechere se intinde din mai pana in septembrie.

Gestatia este foarte scurta: femela hamster isi poarta cei 5-9 pui timp de-l5 sau-l6 zile; ea are nu mai putin de 8-l0 nasteri pe an! in timpul gestatiei si al nasterii mama trebuie izolata, caci la hamster canibalismul este frecvent si masculul are tendinta sa-si rontaie progenitura. In natura, hamsterul este, de altfel, un solitar. Iarna nu trebuie deranjat prea mult, deoarece hiberneaza.


Hamsterul alte poze si imagini
Poze cu Hamsterul


Politica de confidentialitate
Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact